16 december 2008

På fikadate/playdate med Löddemaffian

Martina och jag hade bestämt oss för att ta en fika ihop förra torsdagen, och när det visade sig att Ingela var hemma för VAB så inkluderades hon också i fikaplanerna. Ida hade råkat kräkas på dagis i onsdags så både hon och Albert var hemma. På grund av kräkningen så beslutade vi oss för att hålla oss utomhus och minimera kramandet men maximera fikandet. Fikaväska packades och siktet ställdes mot en av Löddes lekplatser.

Albert och Ida cyklade själva, Ida fick jag inte med på bild för hon låg en bit framför oss i vagnmaffian hela tiden. Albert underhöll oss med Lusse Lelle, Lusse Lelle, Lusse Lelle, Lusse Lelle, Lusse Lelle, Lusse Lelle, Lusse Lelle, Lusse Lelle... Jag hade allvarliga funderingar på att dunka till honom i ryggen för att se om nålen hoppade vidare på skivan då men enligt Ingela så hjälper det inte. Alltså fortsatte vi med Lusse Lelle, Lusse Lelle, Lusse Lelle, Lusse Lelle, Lusse Lelle...

När vi kom fram fick Hugo på sig galonbyxorna och fick sen kravla omkring och upptäcka lekplatsen. Som ni ser på bilden så går det undan när han kryper, så pass fort att han i det unkna decembereftermiddagsljuset faktiskt blir lite suddig i kanten.

Ida klättrade givetvis genast högst upp i klättertornet och kastade sig utför brandmans-stolpen. Någon mamma-bild blev det inte, det visade sig att NÅGON (läs Martina) glömde kaffetermosen och saftkannan hemma på köksbordet så det blev ingen värmande fika så jag prioriterade att försöka hålla fingrarna varma framför att fota. Men vi fick i alla fall jättegoda hemmabakade lussekatter och clementiner. Och Martina skämdes JÄTTEMYCKET för att hon hade glömt kaffet hemma.



Inga kommentarer: