11 april 2010

Lördag, Lavendelvägens däckfirma

Hela helgen har det varit full fart.

Naturligtvis startades den med en rejäl frukost, fil och macka. I massor. Överallt. Men faktiskt det mesta i magen, han har blivit riktigt duktig på att pricka rätt. Min vana trogen roade jag mig med att planera kommande veckans matsedel och åka och handla, har blivit rena lördagsnöjet faktiskt... Peter och Lukas stannade hemma och spelade bandy på gatan tills lilleman var redo för middagsluren, och sen bakade Peter vaniljbullar. Konstigt att han inte har lagt upp dem på sin blogg förresten, dom blev både snygga och MYCKET smaskiga. Vaniljbullar utan kardemumma is da shit!

Vaniljbullarna fikade vi på tillsammans med farmor och farfar som kom med båda sina bilar för att få bytt till sommardäck. Lukas var naturligtvis med ute för att kolla läget, rulla däck och lära sig att hantera domkraften. Och spela boll med farmor och farfar medan Peter bytte däcken.

Morbror Magnus fixade sommardäcken åt mormor och morfar i påsk, så dom behövde inget däckbyte, men kom i alla fall lite senare på eftermiddagen för att vara med på grillmiddagen. Som vanligt när alla är här så hinner jag inte med att fotografera, men det var (som vanligt) en riktigt bra kväll. Världens lyx för Lukas att ha farmor och farfar och mormor och morfar här samtidigt!

Inga kommentarer: